Lieve Edwin,

Wij vonden het fijn om je voor die tijd nog even te spreken, natuurlijk hadden we al contact gehad via de mail, maar in het echie is leuker vind je niet? Wij vonden jou via de mail al ontzettend sympathiek maar in het echt helemaal.

De dag op zich was al geweldig, daar genoten we ontzettend van en we hadden ontzettend zin in de avond, daar keken we echt naar uit. En eindelijk was het dan zo ver. Spannend hoor. Het begon al goed en de sfeer was hartstikke gezellig. Terwijl ik dit zit te typen schiet ik weer vol. Ik weet gewoon niet waar ik beginnen moet, we zitten nog na te genieten en zijn nog druk met foto’s kijken.

Wij vonden de muziek geweldig en zijn zo trots dat jij onze muzikale gastheer was!!! Het is helemaal geworden zoals we hadden gehoopt en nog meer!!!

Je deed het geweldig en dat vonden wij niet alleen, we hebben al heel veel reacties gehad en iedereen heeft ontzettend genoten!!!!!! De muziek was super, je waant je echt weer in de tijd terug, er waren zelfs jongeren die de muziek niet kenden kun je je dat voorstellen? maar ook zij vonden het super.

Ik had niet eens tijd om te drinken en te eten zo druk was ik met dansen, het ging alleen veel te snel voorbij, we hadden nog wel uren door kunnen gaan. Hans was druk met zijn collega’s en ik ben werkelijk helemaal uit mijn dak gegaan heerlijk!!!!!

Ik kan nog wel effe zo doorgaan hahaah
Kortom wij vonden het helemaal fantastisch en geweldig!!!! We hebben van jou en de avond werkelijk genoten!
Dank je wel dat je voor ons de avond hebt willen verzorgen, wij vonden het een eer!!!
We hopen dat we elkaar nog eens treffen op een ander feest, dat zou helemaal super zijn.

Hans en Almerina