Beste Edwin,

Het was een geweldig feest. Dit had voor ons niet beter gekund. Geweldig, hoe iedereen ermee bezig is om voor ons een fantastische dag te verzorgen.

Je hebt fantastisch staan draaien en ik houd er erg van dat je kunt zien dat je plezier hebt in wat je doet. Van iedereen heb ik alleen maar positieve geluiden gehoord.

Ik denk dat de verzoekjes die we aan je hebben gedaan prima zijn uitgepakt. Mijn vader heeft heerlijk staan dansen op zijn 70ste. Ook “Oerend Hard” viel goed in de smaak en mocht inderdaad niet ontbreken.

Als openingsnummer heel bijzonder een “slijm” nummer. Ik dacht eerst: “wat doet ie nu?”, maar het was wel lekker om even samen met Paul te kunnen zijn en te praten over hoe leuk het tot dan toe al is.

Jammer dat we elkaar niet gesproken hebben na afloop maar wij hebben, ondanks het wat abrupte einde, geen spijt van deze manier van weggaan. De naaste familie is nog bij ons thuis langs geweest vannacht want we wonen op nog geen 5 minuten loopafstand.

Ergens in september trouwen Ronald en Sandra, collega’s van mij. Zij waren er gisteren ook en ik heb begrepen dat je ook op hun bruiloft de muziek verzorgt. Ik kijk ernaar uit en wil je, ook namens Paul, ontzettend bedanken voor je zeer belangrijke bijdrage die het mogelijk heeft gemaakt deze dag voor ons onvergetelijk te maken.

Zonder mensen en muziek, geen feest!

Hartelijk bedankt!

Groeten van Paul en Sonja